Buscar
  • Cercle Selva

Torna el FESS RURAL, el festival de l'Economia Social i Solidària RuralEl FESS rural és el lloc de trobada i intercooperació de les economies transformadores als territoris rurals, i aquest any es celebrarà el 07 d’agost a la cooperativa de la Vall d’en Bas.


El FESS rural dedica un espai al Mercat Social, on poden participar productores, artesanes, cooperatives, creadores, entitats, associacions i projectes d’economies transformadores que volen presentar-se al públic general (per participar, es pot tramitar la inscripció fins el 04 de juliol).

Està impulsat per un grup de persones que representen una alternativa viable i sostenible de produir, distribuir i consumir des dels territoris rurals, i s’emmarca en un sistema econòmic que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat, participació, i de respecte amb l’entorn i les persones.


L’organització ve de la Xarxa d’Economia Social (XES) de Catalunya, i les impulsores formen part de la XES Garrotxa, XES Ripollés, XES Empordà i XES Prineu-Aran (amb el suport del Cercle Garrotxa Ripollés de l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines).


Des del Cercle La Selva us animem a gaudir del FESS rural i a participar del Mercat Social en cas que impulseu projectes d’economia social.
Fotos: web FESS Rural 2019

https://fessrural.cat/fotos-fess-rural-2019/
11 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo