Buscar
  • idariasccl

Noves subvencions per a persones i a activitats econòmiques afectades per la Covid-19 i emprenedoriaBenvolgudes i benvolguts,

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha publicat una nova subvenció adreçada a micro i petites empreses del sector industrial i de serveis a la producció afectades econòmicament per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19, per tal de poder fer efectiva la continuïtat de la seva activitat amb el manteniment de persones treballadores amb contracte indefinit (termini: 20 dies, concurrència competitiva).


RESOLUCIÓ

ORDRE

Recordar-vos que les persones autònomes també poden accedir a l’Ingrés Mínim Vital. Aquí podreu provar el simulador, per comprovar si es reuneixen els requisits per sol·licitar la prestació; i Aquí podreu accedir al web de sol·licitud.

El 19 de juny la Diputació de Girona obre la convocatòria per participar als premis Projecta’t: formació, mentoria i tutorització d’empreses i persones emprenedores (trajectòria màxima de 5 i 3 anys respectivament) de la demarcació de Girona. Els premis consisteixen en un acompanyament durant sis mesos, en què els equips o persones seleccionades rebran el suport d’una mentoria, d'acord amb el que s'estableix a les bases específiques reguladores. Aquí tota la informació.

Esperem estigueu bé.


Cordialment,


Equip del Cercle La Selva

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Mirades Sils: un projecte d'educació lliure a la Selva

Com va ser l’inici de Mirades? Agnès Alegrí (AG): l’Àngel -la meva parella- i jo vam assistir a una xerrada que organitzava el Cercle La Selva sobre l’Economia Social i Solidària, i allà van presentar