Buscar
  • Cercle Selva

Evitem tancar petits i mitjans negocis


Benvolgudes i benvolguts,


Sabem que esteu treballat fort per tirar endavant els vostres negocis i per superar les dificultats provocades per la crisi de la Còvid-19. Molts ens heu anat compartint que encara no sabeu com us afectarà d’aquí a 3-4 mesos aquesta situació: si haureu pogut tirar endavant o si haureu de plantejar-vos finalitzar la vostra activitat econòmica.


És per això que l'Ateneu Cooperatiu Terres Gironines juntament amb l'entitat Autoocupació i el Centre de Reempresa de Catalunya han organitzat una sessió sobre reempresa cooperativa pel proper dilluns 15 de juny (on-line, de 15:00h a 16:00h +Debat), per explicar que existeix una xarxa de traspàs de negocis, que també existeix la fórmula de relleu cooperatiu per part de les persones treballadores, i que, a més, existeix una borsa de persones emprenedores que tenen interès en no començar de zero i en impulsar un model cooperativista.


Sabem que no és fàcil llegir això, però en el cas que s’hagi d’encarar el pitjor escenari volem oferir-vos la possibilitat de que conegueu què és el relleu cooperatiu.


El Centre de Reempresa de Catalunya és l’agència de relleu de PIMES de Catalunya; el Cercle Selva és l’antena territorial a la comarca de la Selva de l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines (Generalitat de Catalunya).


Junts treballem per ajudar a valorar solucions a cada situació de tancament o relleu empresarial, i a més, de manera cooperativa: un model que fa èmfasi en la transformació social per mantenir viu el teixit empresarial del nostre territori de manera solidària i sostenible.


Us podeu inscriure a través del següent enllaç. Si no us funciona, copieu-lo i enganxeu-lo al vostre navegador web:


https://www.reempresa.org/Actualitat/Agenda (IMPORTANT: Cal que sel·leccioneu la sessió del dia 15 de juny)


Per qualsevol dubte o consulta, dirigiu-vos a:


Raquel Fernández Navarrete


Mòbil: 683 329 692

Tel. 972 807 100

rafernandez@gentis.org

selva@ateneucoopgi.org


El Centre, Eix de Negoci - Ctera. de Sils, 39. 17430 Sta. Coloma de Farners, Girona

www.ateneucoopgi.org

Twitter: @ateneucoopgi


0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo