Buscar
  • Cercle Selva

Esclatafang, el nou fanzín creatiu del Montseny


Neix a Breda una nova revista on creatius del Montseny fan propostes artístiques al voltant d’un tema.


L’Esclatafang vol mostrar veus agosarades de gent creativa del Montseny, i fidels a aquest esperit, va arrencar aquesta aventura enmig del confinament pel coVid-19.


A cada número, es proposa un tema. Tot artista que vulgui col·laborar pot enviar una o més propostes inèdites al voltant d’aquella idea (collage, pintures, art digital, fotografia, escrits, poesia…). Entre les propostes rebudes, fem una tria tenint en compte la mirada de l’artista respecte el tema proposat, la creativitat, el risc, la irreverència…


Pel primer número, el tema ha estat ‘Feliç fi del món.’ i 14 artistes hi van col·laborar. La temàtica del segon número és “Eròtica de la distància” i fins ara ja hem rebut les obres de 19 artistes.


La revista és trimestral i s'imprimeix en blanc i negre. La idea és fer una trobada de presentació per cada número, oberta a tothom, on posar en contacte artistes i creatius de la zona.


El proper 21 de juliol es presentarà el segon número i s'espera que les condicions ens permetin fer-ho en directe.


El fanzín es pot trobar a les llibreries del Montseny i també es pot adquirir per correu postal.


Els organitzadors de l’Esclatafang son Cécile Ribas i Jordi Calvet, artistes multidisciplinars de Breda. L’Esclatafang el fan els artistes que participen amb les seves propostes. Ells posen la veu i nosaltres els estem ben agraïts.

Contacte

esclatafang@gmail.com

www.instagra.com/esclatafang

www.facebook.com/esclatafang

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo