Buscar
  • Cercle Selva

EINES per construir l’economia que necessitem

Des de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines proposem ‘EINES per construir l’economia que necessitem’, una formació destinada a projectes i a entitats de l’economia social.


Les sessions tindran lloc en format virtual els dimarts del mes de març de 12 a 14h.


A continuació adjuntem el programa:Què és l’economia social i solidària i com fer un Pla d’Empresa cooperatiu – 9 març

Formació per conèixer els valors i principis de l’ESS. Explorarem els sistemes cooperatius i el creixent mercat ecosocial, i abordarem els elements principals per a l’elaboració d’un Pla d’Empresa en clau ESS.


A càrrec de Pam a Pam - el mapa col·laboratiu de l’Economia Social i Solidària a Catalunya.


Som persones autònomes, associacions... ens plantegem ser cooperativa? – 16 març

Si treballeu com a persones autònoms i col·laboreu amb d‘altres professionals, si participeu d’una associació o si formeu part d’una SL, si teniu un idea de negoci o voleu formalitzar-ne un, coneixeu les particularitats, avantatges i potencialitats de crear una cooperativa? Abordarem els aspectes jurídics de la constitució i tot allò a tenim en compte a l’hora de crear una empresa cooperativa o transformar-s’hi.


A càrrec de La Qperativa SCCL - acompanya projectes cooperatius en la gestió formativa, laboral, administrativa i jurídica.


Planificació estratègica i governança a la nostra organització – 23 març

Com podem afrontar des del nostre projecte socioeconòmic els moments d’incertesa i de complexitat actual, per viure-ho com a una oportunitat? Identificarem els eixos i objectius estratègics i treballarem des del codisseny per a la implementació d’una governança creativa, flexible i de coresponsabilitat.


A càrrec de Resilience Earth SCCL - acompanya en la gestió del canvi, apostant per la resiliència comunitària, el disseny regeneratiu i l'economia social i solidària com a eines fonamentals per a la transformació social, ecològica i econòmica.


Com elaborem el pla de viabilitat econòmica? – 30 març

Abordarem com fer un pla de viabilitat econòmica per als projectes i entitats d’economia social i facilitarem eines per l’avaluació, seguiment i control de la seva viabilitat.


A càrrec de Divertus SCCL - ofereix serveis formatius especialitzats en la gestió administrativa de l'empresa, el foment de l'emprenedoria i l'economia social i solidària.Es tracta d’un itinerari de formacions complementàries, tot i que la inscripció es pot fer a sessions individuals.


Pots inscriure’t a través del següent enllaç: https://serveis.ateneucoopgi.org/program/eines-per-construir-leconomia-que-necessitem


La formació està subvencionada i és gratuïta per a les persones participants. Et demanem que, en cas d’haver-t’hi inscrit i no poder-hi assistir, ens ho comuniquis el més aviat possible per poder oferir la plaça a una altra persona.


Esperem trobar-nos-hi!

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo