Buscar
  • Cercle Selva

Convocatòria de subvencions per a projectes singulars per a la reactivació econòmica de cooperatives

Actualizado: 24 de jul de 2020

S'acaba de publicar la RESOLUCIÓ TSF/1434/2020, de 18 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de la subvenció de la línia 2, Mesures de suport a projectes singulars per a la reactivació socioeconòmica COVID-19 per a empreses cooperatives, en el marc del pla de xoc del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19. En aquest enllaç podeu accedir al text íntegre de la resolució.


La Comissió de Sostenibilitat i Economia Circular de PIMEC organitza una trobada virtual, dirigida al territori de Girona, on explicarà les accions prioritàries que es poden emprendre per aconseguir una reducció dels costos energètics i millorar la competitivitat de les empreses, a través de la implantació de:


- Autoconsum i l’autosuficiència energètica.

- Eficiència energètica


Els canvis legislatius en l’autoconsum elèctric establerts pel RD 244/2019, l’abaratiment del cost de les plaques fotovoltaiques i els avanços tecnològics ofereixen unes possibilitats reals per a les empreses d’analitzar aquesta opció seriosament, obtenir un retorn de la inversió assumible i un estalvi en els costos energètics.


L'empresa no pot fer una bona gestió energètica si no coneix amb detall els seus punts de consum ni té indicadors de mesura i control. S'explicaran algunes eines orientades a millorar aquest aspecte, el monitoreig, les auditories energètiques, el gestor energètic.


PROGRAMA


09.30 h Benvinguda i presentació de la jornada (Sr. Joan Barfull, director tècnic de la Comissió de Sostenibilitat i Economia Circular de PIMEC)


09.40 h Oportunitats per a reduir costos energètics (Sr. Antoni Franquesa, Factor Energia)


Tractarem els següents punts:


1. Introducció autoconsum

2. Adéu a l’impost al sòl.

3. Com funciona un sistema d’autoconsum fotovoltaic

4. Autoconsum per a PIMES i empreses

5. Finançament

6. Incentius fiscals

7. Compensació d’excedents

8. Casos d’èxit


Per inscriure't a l'acte cal que t'identifiquis amb el teu compte de PIMEC. Si encara no estàs registrat crea un compte. IDENTIFICA'T ó CREA UN COMPTE

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo