Buscar
  • Cercle Selva

Comuniquem i construïm mercat social!


Des de l’Ateneu Cooperatiu volem abordar la comunicació com a eina per construir mercat social.


Per això ens preguntem: en què pot beneficiar al nostre negoci posar en valor la pertinença al mercat social? Per què parlar dels valors i principis que regeixen l’Economia Social i Solidària ens pot ajudar a créixer i acostar-nos al nostre públic? Com podem, des de la nostra comunicació, difondre i promoure productes i serveis d’altres entitats socials? Quines eines comunicatives podem utilitzar per fer créixer la cultura de l’Economia Social?


En parlarem durant 3 sessions, t’hi apuntes?


Inscripcions aquí


DATES: dijous 18 juny / 25 juny / 2 juliol

HORARI: De 12h a 14h

A CÀRREC: Dani Vidal (l’Engranatge Cooperatiu) i Susana Jiménez (TransVersal).

FORMAT: Virtual / 3 sessions (*Inscripció obligatòria; cal fer tot l’itinerari)


18 Juny _Soc Mercat Social? Som Mercat Social?


Aprofundirem sobre el concepte de Mercat Social, els seus principis i les eines que poden enfortir-ne la seva construcció. També ens servirà analitzar quina posició ocupem en aquest circuit social i econòmic i valorar de quina manera incorporem aquesta visió en la nostra activitat.


25 Juny _Per què parlar de mercat social i com ho fem?


Analitzarem quins beneficis ens aporta parlar de la nostra pertinença al mercat social, què està fent cadascú des de la seva comunicació i quines eines comunicatives i missatges comuns ens poden ajudar a fomentar i construir mercat social.


2 Juliol _Què hem de comunicar conjuntament? Kit d’eines comunicatives pel mercat social


Posarem en comú quins canals i missatges podem utilitzar, de forma individual i conjunta, per a realitzar accions comunicatives que fomentin el coneixement de la nostra iniciativa i la del mercat social en general.

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo