Buscar
  • Cercle Selva

CERCLE LA SELVA: NOVETATS DE TARDORTorna el cicle virtual “EINES PER CONSTRUIR L’ECONOMIA QUE NECESSITEM”, una formació destinada a totes aquelles persones, entitats, projectes i professionals que volen incorporar valors i pràctiques de l’economia social i solidària (ESS) en el seu dia a dia, que es plantegen treballar en el marc de l’economia cooperativa o que volen implementar una governança corresponsable a la seva organització.

Els dijous 16, 23 i 30 de setembre, i el dimecres 06 d’octubre (de 15h a 17h). Inscripcions:

https://serveis.ateneucoopgi.org/program/eines-per-construir-leconomia-que-necessitem-2

Formació subvencionada i gratuïta per a les persones participants.Torna també la formació virtual “EINES PER A COMBATRE LA IRREGULARITAT DE LES PERSONES MIGRADES”, A càrrec de Karim Sabni El Garraf, consultor de projectes del Tercer Sector i soci d'IDÀRIA (Cooperativa d'Inserció). Adreçada a professionals de l’àmbit social, i per conèixer les vies de regularització de les persones migrades (especialment en situacions de vulnerabilitat com la sobrevinguda en temps Covid-19). Més informació en relació a la sessió de l’any passat, i amb valoració de la nova línia ACOL*


El dimecres 29 de setembre (de 9:30h a 12h). Inscripcions:

http://serveis.ateneucoopgi.org/program/eines-per-combatre-la-irregularitat-de-les-persones-migrades

Formació subvencionada i gratuïta per a les persones participants.


(*) En cas que s’hagin publicat les noves bases del Programa Treball i Formació del SOC.L’Ateneu estrena el NOU CANAL DE TELEGRAM de l'economia social i solidària a terres gironines. Per conèixer totes les novetats del sector!

https://t.me/ateneucoopgi
7 vistas0 comentarios