Buscar
  • Cercle Selva

"Activisme agroecològic i cultural per a un món més bell i just" amb Pedro BurruezoEl proper diumenge 30 de maig, de les 18.00h a les 19.30h a Can Boles, a Amer (Plaça del Monestir, 3), tindrà lloc un espai de trobada i debat on...

  • Es plantejarà l’agroecologia com una solució holística participada de la recerca de la bellesa (entesa aquesta última com una forma de contribuir a un món més pur i just).

  • Es visionarà el curt “El llenguatge secret de les plantes” un exemple de col·laboració creativa intergeneracional entre Burruezo i el joveníssim director de 17 anys Àlex Trincado.

  • Es clourà amb un parell de peces d’aquest “al maynun” o trobador boig.

Si vols assistir-hi, pots inscriure-t'hi aquí.


Aquest esdeveniment anirà a càrrede de Pedro Burruezo, creador i activista mediambiental. Burruezo és director de la revista The Ecologist des de fa més de 15 anys (edició en castellà), i és un dels principals introductors al nostre país de l’obra d’autors com Edward Goldsmith, Jerry Mander, Vandana Shiva o Hosseir Nasr (entre d’altres).


També és assessor de BioCultura, de l’Associació Vida Sana i professor al Màster “Agroecología, Soberanía Alimentaria, Ecología Urbana y Cooperación al Desarrollo Rural” a la Universitat de La Laguna (Tenerife).


Vinculat al sufisme i a la Tradició Perenne, Burruezo també és un dels pioners al nostre país dels sons mestissos i de la música amb profund arrelament espiritual, amb formacions com les diverses Camerata’s, col·laboracions vàries o en solitari.


La vida, obra i ecoactivisme de Burruezo es fan paleses a la pel·lícula documental de José López “Las 3 vidas de Pedro Burruezo” (Verne Films, 2014). ÀLEX TRINCADO té 17 anys i és director de cinema emergent. El curt “El llenguatge secret de les plantes” va ser seleccionat el 2020 per participar al Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Barcelona SUNCINE, secció no competitiva: un viatge de retorn a l’harmonia amb la natura i amb una profunda espiritualitat.


Impulsat per IDEA Gestió Cultural i el Cercle La Selva.

0 vistas0 comentarios