NOTÍCIES

Mira totes les activitats

i iniciatives que es van desenvolupant al nostre entorn.

La Diputació de Girona i l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines han organitzat «FinancESS», unes jornades de finançament per a projectes de l’economia social, que tindran lloc de forma telemàtica de l’1 al 3 de desembre.


La iniciativa s’adreça a empreses i entitats de l’economia social i solidària (ESS) que volen conèixer de primera mà les diferents vies per les quals poden obtenir finançament. «FinancESS» es concep com un espai de trobada i coneixement d’empreses d’aquesta branca de l’economia amb entitats de serveis financers i plataformes de finançament. Trobareu més informació sobre «FinancESS» al web http://financess.ddgi.cat i a les xarxes socials, amb l’etiqueta #financESS.
El 23 de juliol s'ha obert el termini per sol·licitar els nous CUPONS PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA D’ACCIÓ (Generalitat de Catalunya): unes subvencions de fins a 20.000€ amb més variants i tipologies que mai.


Us animem a que estudieu cada apartat per valorar si les necessitats de la vostra empresa  encaixen amb allò que s’ofereix (algunes modalitats amb un finançament del 80% i altres al 100% a fons perdut).


I us animem també a que decidiu ràpid, ja que els cupons s’atorguen per ordre de sol·licitud fins a exhaurir-los.

Sota el lema “Dóna la volta al teu negoci”, diverses institucions catalanes han unit esforços per ajudar a què les pimes i persones autònomes de Catalunya puguin rebre assessorament, suport i formació gratuïta per posar en marxa ràpidament negocis en línia. En aquest enllaç podreu contactar amb les entitats que formen part d’aquesta campanya.

© 2020 CERCLE LA SELVA